Najboljša krema za obraz in serum s hialuronsko kislino proti staranju

Najboljša krema za obraz in serum s hialuronsko kislino proti staranju

Katera je najučinkovitejša krema proti staranju?

Nedvomno je to krema za obraz s hialuronsko kislino. Hialuronska kislina je spojina, ki kožo globinsko navlaži in ji povrne prožnost in gladkost, ki ju je z leti izgubila. Hialuronska kislina je naravno prisotna v telesu in mu zagotavlja vlago, vendar njeno nastajanje s starostjo upada, kar povzroči zmanjšanje prožnosti kože. Ko koža s staranjem izgublja svojo elastičnost, se na njej začnejo poznati prve gube. Proces staranja še pospešujejo dejavniki iz okolja, ki smo jim podvrženi vsak dan, kot so denimo UV-žarki, izpušni plini, kajenje in nepravilna prehrana. Inovativna kozmetika Klapp ponuja rešitev, ki bo zavrtela čas nazaj – linijo Hyaluronic, ki je primerna za vse tipe kože. Uporabljajo jo lahko čisto vse ženske – tiste, ki se srečujejo s prvimi znaki staranja, kakor tudi dame v zrelih letih. Ta hialuronska kislina za obraz kožo napolni s prepotrebno vlago, ki jo je z leti izgubila. Posebnost kreme za obraz proti staranju iz Klappove linije je, da vsebuje različne molekule hialuronske kisline. Aktivna spojina pronica skozi več plasti kože, kjer se prične njeno intenzivno delovanje. Nase veže ogromne količine vode in zato koži zagotovi potrebno vlago. Delovanje hialuronske kisline ima polnilni učinek, učvrsti kožo in intenzivno zgladi gube.

Hialuronska kislina – serum in krema za obraz proti staranju

Serum in krema za obraz s hialuronsko kislino iz Klappove linije Hyauronic delujeta proti staranju, kožo zgladita in navlažita. Klappovi izdelki na bazi hialuronske kisline obenem pomagajo obnavljati celice, tako da so zaščitene pred škodljivimi vplivi iz okolja. Za kožo, ki je dehidrirana in potrebna vlaženja, je odlična izbira negovalni set s serumom in kremo Hyaluronic Face care set. Serum s hialuronsko kislino HYALURONIC Day & night Serum je obogaten z utrjevalnim kompleksom Quicklift™. Ta dragoceni serum se hitro vpije v kožo in ima lifting učinek. Luksuzna dnevna in nočna krema HYALURONIC Day & night cream s trojnim kompleksom hialuronske kisline se v kožo sprošča postopoma. Vsebuje antioksidante iz olja grozdnih pečk, jojobino olje in skvalan, ki kožo zgladijo in učvrstijo. Tako krema kot serum sta na voljo tudi posamično, izven seta.

Izjemno pomemben del vsake lepotne rutine je tudi nega kože okoli oči, saj je na tem predelu koža izjemno tanka in občutljiva. HYALURONIC Eye care roll-on vsebuje aktivne sestavine, ki intenzivno navlažijo to nežno področje. Kroglični aplikator kožo še dodatno hladi. Rezultat uporabe tega preparata so zmanjšane gubice, večja prožnost kože in manj otekanja na očesnem predelu.

Ogled izdelkov

Pustite komentar

Prosimo, upoštevajte, da je treba komentarje odobriti, preden so objavljeni.

Košarica

Vsa razpoložljiva zaloga je v košarici

Vaša košarica je trenutno prazna.