Ali obstaja čudež v negi proti celulitu?

Ali obstaja čudež v negi proti celulitu?

KREME PROTI CELULITU – ali obstaja čudež?

Celulit je beseda, ki obstaja že ogromno let. Lepši izraz zanj je pomarančna koža. Za njim pa trpi kar 80% predstavnic ženskega spola.  In velika večina od njih, se vsaj 1x v življenju posluži kreme proti celulitu ali vsaj pomisli nanjo. A zmeraj ni čudeža v kremi. Proti celulitu se moramo boriti celostno.  Nega kože z izdelki proti celulitu je le pika na I v borbi.

Kaj sploh je celulit in kako deluje krema za celulit?

Želatinasta snov, ki je sestavljena po večini iz odpadnih snovi, ki se nabira tik pod kožo. Gre za zastoj mikrocirkulacije oziroma prekrvavitve. In pomembno dejstvo je to, da ga nimajo samo ženske z odvečno težo, ampak tudi tiste s popolno postavo.

In kako ga lahko preprečimo ali zmanjšamo?

Anticelulitne kreme pospešijo prekrvavitev in tako posledično delujejo na zmanjšanje le tega. A seveda na to vpliva še več dejavnikov, kot pa le krema.

Celostni pristop z nego kože, gibanjem in zdravo prehrano je najboljša borba, ki jo lahko napoveste celulitu.

Ali ste vedeli, da so s prihodom poletnih dni, naše misli za kar 50% bolj usmerjene v nego telesa kot v zimskih dneh? In ko izrečemo besedo poletje, se veliko žensk najprej spomni na kopalke in celulit. Kakorkoli, za svojo nego kože moramo poskrbeti skozi vso leto, pa vendar seveda šteje vse. Tudi naša nega telesa, ki se začne pred poletjem. V to vključimo nego kože in naš celoten življenjski stil.

Najbolj zaželen izdelek predpoletnih priprav je krema proti celulitu. Zagotovo se bo večina žensk z nami strinjala.  Izdelki proti celulitu, kot sta krema za celulit, krtača ali gel proti celulitu ter naša nega kože je za mnoge osnova nege telesa, ki se je poslužujemo pred poletjem. Anticelulitna krema REPAGEN® BODY Cinnamon cream je krema proti celulitu, ki je namenjen negi kože hkrati pa poskrbi za najboljšo izkušnjo z izdelki proti celulitu.

Krema proti celulitu pa seveda ni vse. Pomembno je, da v svoj vsakdan zraven anticelulitne kreme vključite tudi gibanje in urejeno prehrano. Predvsem pa kot del svoje nege telesa štejte tudi dovolj zaužite tekočine. Krema za celulit namreč ni čudežni pripravek, ki pomaga sam od sebe. Veliko je odvisno od našega življenjskega sloga in na sploh skrbi za naše telo ter nego kože skozi vso leto.

Saj veste, če bi obstajali čudežni pripravki se nobena ženska na svetu ne bi borila proti temu. A kljub vsemu je REPAGEN® BODY krema proti celulitu skoraj čudežni izdelek, za katerega vam ne bo žal v kolikor ga boste vključile v svojo nego kože. Gre za profesionalno kremo proti celulitu, s katero lahko dosežete rezultate kot, če bi se pustili razvajati z nego telesa v najboljšem kozmetičnem salonu. Odlična je v kombinaciji z Thermo gelom proti celulitu, ki s svojimi sestavinami razgrajuje nakopičene maščobe.

Poslanstvo naših linij je pomagati vaši koži do najboljšega izgleda. Poslanstvo REPAGEN® BODY linije, pa je z izdelki proti celulitu in ostalimi izdelki linije dvigniti vašo samozavest zaradi lepe in bolj gladke kože. To pa so sanje skoraj vsake ženske, kajne?

Ste vedeli za ta trik nege telesa?

Veliko lahko pripomorete tudi s suhim krtačenjem kože, saj boste s tem še dodatno spodbudile cirkulacijo in pomagale svoji koži do bolj čvrstega izgleda. REPAGEN® BODY je tako razvil tudi Iconic brush, masažno krtačo, ki poskrbi za vitalizirajočo masažo. S kremo za celulit REPAGEN® BODY pa boste še dodatno spodbudile krvni in limfni obtok, kar bo pripomoglo k odpravi pomarančnega izgleda kože. Koža bo bolj napeta, gladka ter na sploh bolj zdravega videza. Namenite temu samo 5 minut dnevne nege telesa in spodbudite krvni obtok in povečajte raven energije.

Celotna linija izdelkov in krem proti celulitu REPAGEN® BODY je odlična za nego kože in vaše razvajanje v udobju vašega doma. Pripravite si sproščujočo anticelulitno nego telesa kar doma. In zagotavljamo vam, da bo po uporabi in seveda doslednemu sledenju zdravemu življenjskemu slogu pomarančna koža preteklost.

Klapp je razvil svojo profesionalno kozmetiko za različne potrebe kože in v to sodi tudi težava, ki ji pravimo celulit. Dovolite mu, da vam pomaga na poti do lepše in bolj gladke kože.

Celulit je nekaj kar lahko omilimo. In za vsako težavo obstaja rešitev. Tudi celulit.

 

Pustite komentar

Prosimo, upoštevajte, da je treba komentarje odobriti, preden so objavljeni.

Košarica

Vsa razpoložljiva zaloga je v košarici

Vaša košarica je trenutno prazna.