Raziskava je potrdila učinkovitost

Raziskava je potrdila učinkovitost

 

 Anti age linija, ki preprečuje staranje kože

Izrazi obraza, prosti radikali, dehidracija, genetska nagnjenost in številni drugi dejavniki povzročajo, da koža sčasoma izgubi svež videz in elastičnost. Večina izdelkov za nego kože preprečuje samo posamezne znake staranja. Zato so peptidi v zadnjem času zelo priljubljeni v kozmetiki, saj s svojo sposobnostjo sprožanja ponovne aktivacije proizvodnje kolagena v telesu upočasnjujejo staranje kože, gladijo kožo, zmanjšujejo gube in ji dajejo mladosten videz. Peptidi so spojine sestavljene iz krajšega zaporedja aminokislin. Zelo dolga zaporedja aminokislin pa so značilna za proteine kot je npr. kolagen. Najpogosteje so peptidi prisotni v anti age kremah in serumih z namenom pomlajevanja, regeneracije, preprečevanja pigmentacije. Za izkazovanje želenih rezultatov mora krema proti staranju vsebovati dovolj veliko koncentracijo peptidov in ustrezno kombinacijo različnih aktivnih peptidov, ki med seboj tvorijo sinergijo.  V kombinaciji z drugimi sestavinami lahko izdelki proti staranju delujejo še močneje. 

 

Z novim REPAGEN® EXCLUSIVE lepotni pionir Klapp zdaj ponuja globalno inovacijo z vsestranskim učinkom proti staranju. Skrivnost ekskluzivna sistemska linija za nego kože je v visokotehnoloških sestavinah. Svoje učinke sprostijo v vseh treh slojih kože - dermisu, povrhnjici in podkožju.

REPAGEN® EXCLUSIVE Global anti age krema za obraz. Kombinacija visoko učinkovitih visokotehnoloških aktivnih sestavin daje tej izjemni kremi več-aktiven, globalni učinek proti staranju z odpravljanjem najrazličnejših vzrokov staranja kože. Znotraj inovativne kombinacije učinkovin peptid, vezan na platino, spodbuja sintezo kolagena, povečuje elastičnost kože in ohranja njen mladosten videz. Druge zelo aktivne sestavine oskrbujejo kožo z vlago, odpravljajo izrazne linije in gubice in zagotavljajo optimalno čvrstost kože. Poseben peptid pomaga tudi pri zmanjševanju izraženih linij.

REPAGEN® EXCLUSIVE Serum za obraz. Razkošna in visoko koncentrirana anti age nega z visokotehnološkimi učinkovinami za optimalne učvrstitvene rezultate. Platinum Matri-XEM, Matrixyl ™ synthe'6 ™ in Tens'Up ™ spodbujajo sintezo različnih kolagenov v povrhnjici in dermisu ter poskrbijo, da je koža vidno bolj gladka.

REPAGEN® EXCLUSIVE Rich krema za oči. Multi-aktivna nega proti staranju z inovativnim kompleksom učinkovin je optimalno prilagojena potrebam občutljivega očesnega področja. Peptid, vezan na platino, podpira mladostni sijaj kože in spodbuja sintezo kolagena. Drug, zelo učinkovit peptid prav tako blaži linije in gube od znotraj in zagotavlja optimalno čvrstost kože. Posebni pigmenti vizualno izravnajo linije in gube ter naredijo kožo bolj gladko in enakomerno.

REPAGEN® EXCLUSIVE negovalna krema za roke. Razkošna, bogata krema za roke z visoko kakovostnimi sestavinami, kot so aloe vera, hialuronska kislina, sečnina, karitejevo maslo ter jojoba in oljčno olje, skrbijo tudi za zahtevno razpokano kožo na rokah.

 

Znanstveno dokazano je, da peptidi, ki so prisotni v izdelkih medicinske kozmetike v obliki krem in serumom, evidentno povečajo sintezo kolagena in elastina. Neodvisni inštitut J.S. HAMILTON je izvedel, analiziral in ocenil študijo učinkovitosti za REPAGEN® EXCLUSIVE Serum. Študija zajema 20 žensk starih 30 let in več ter z različnim tipom kože. Ženske zajete v študiji so aplicirale serum v testnem obdobju, ki je trajalo 28 dni. Metodologija nanosa izdelka je bila v skladu z navodili za uporabo enkrat do dvakrat na dan na kožo obraza.

 

 

Rezultati testa učinkovitosti sestavin:

  • 100% testiranih žensk je imelo »lifting« učinek
  • 100% testiranih žensk je potrdilo, da je koža bolj gladka
  • 100% testiranih žensk je opazilo izboljšano čvrstost kože
  • 100% testiranih žensk je potrdilo vidno izboljšanje elastičnosti kože
  • 100% testiranih žensk je potrdilo, da izdelek koži nudi subtilno olajšanje
  • 100% od testiranih žensk so doživele prijeten občutek na koži

 

Rezultati testa izdelka:

  • 90% testiranih žensk je potrdilo hitro absorpcijo izdelka
  • 95% testiranih žensk je potrdilo, da je serum REPAGEN® EXCLUSIVE boljši od drugih podobnih izdelkov, katere so uporabljale v preteklosti
  • 95% testiranih žensk nameravajo kupiti izdelek
  • 100% testiranih žensk je opisalo dišavo seruma kot prijetno
  • 100% testiranih žensk je opisalo konsistenco seruma kot ustrezno
  • 100% testiranih žensk je izdelek na splošno ocenilo kot "dober" do "zelo dober"

 

Pustite komentar

Prosimo, upoštevajte, da je treba komentarje odobriti, preden so objavljeni.

Košarica

Vsa razpoložljiva zaloga je v košarici

Vaša košarica je trenutno prazna.