Vitamin C v negi kože

Vitamin C v negi kože

NAD GUBICE Z VITAMINOM C za obraz

Jemanje vitamina C kot prehranskega dopolnila je postala stalnica marsikoga v vsakdanjem življenju.  Ste vedeli, da ga v obliki tablet ali prahu uživa že skoraj vsak drugi? Splošno je znano, da je vitamin C odgovoren za naš imunski sistem. Zato je uporaba v zadnjem času tudi tako narasla.  Premalo pa je znano, da ima vitamin C za kožo prav tako izjemne koristi v negi kože z uporabo kreme. Z vitaminom C bomo naši koži pomagali pri borbi proti staranju, proti hiperpigmentacijam in na sploh pri izgledu ter strukturi same kože. Zato je izjemnega pomena, da kreme z vitaminom C pričnete vključevati v svojo vsakdanjo nego in rutino čimprej. A nikakor ne pozabite ob uporabi tudi na zaščito pred soncem.

Staranje kože je del našega življenja, a pomembno je da se zavedamo, da lahko tudi s kremami za obraz to staranje upočasnimo.

Večina žensk se s kremami proti gubam bori pred znaki staranja, kar je seveda lahko zelo učinkovito. A pomembno je, da se zavedamo pomena sestave kreme za obraz. Izdelek mora vsebovati dovolj vitamina C. Za obraz boste le tako dosegli najboljši učinek s kremo proti gubam.  V primeru, da koncentracija ni dovolj visoka ali je oblika samega vitamina c nestabilna, žal učinkovitost ne bo tako popolna.

Zakaj je vitamin C tako pomemben?  So kreme z vitaminom C res tako učinkovite?

Vitamin C za kožo poskrbi tako, da blokira proste radikale, za katere vemo, da povzročajo staranje kože. Zato je le ta izjemnega pomena v kremah proti gubam. Hkrati pa poskrbi tudi za spodbujanje čvrstosti kolagenskih vlaken. Za kolagen pa vemo, da sčasoma v našem telesu upada in da ima velik pomen na izgled naše kože. Hitro se lahko opazi bolj gladka in zaradi antibakterijskega delovanja tudi bolj čista koža. Ne gre pa pozabiti tudi na to, da je vitamin C odgovoren pri odpravi in posvetlitvi hiperpigmentacij, ki nastajajo zaradi UVA svetlobe. Zato je pomembno kakšno sestavo ima vaša krema. Proti gubam oziroma staranju, pa se seveda borimo tudi z zdravim življenjskim slogom. Zato nikar ne pozabite nanj zraven vitamina C. Za kožo boste naredili največ s primerno nego ter s primerno prehrano in gibanjem.

Krema proti gubam naj vsebuje vitamin C. Za obraz naj bodo le najboljše sestavine v kremi. Z vitaminom C lahko naredimo ogromno za našo kožo. 

Ko izbirate kreme za obraz preverite njihovo sestavo. Krema z vitaminom C ima med svojimi sestavinami Sodium Ascorbyl Phosphate, ki je visoko kakovostni vitamin C. Za obraz pa je prav tako pomemembno, da ima krema proti gubam tudi ostale antioksidante. Najdemo jih v obliki vitamina E, ki se pod sestavo pojavi kot naprimer tocopherol. Skupaj z vitaminom C imata sinergistično delovanje, kar pomeni še večjo učinkovitost.

Klapp je razvil linijo C Pure, pri nas pa je na voljo krema za obraz in serum. Izdelki vsebujejo visoko koncetriran vitamin C. Za obraz pa lahko oba izdelka uporabljate tako za nego čez dan, kot nočno kremo proti gubam. Linija ima skrbno izbrane sestavine, ki se dopolnjujejo in nudijo vlago vaši koži ter skrbijo za elastičnost s pomočjo kreme. Z vitaminom C boste svoji koži zares naredile zares veliko korist.

Izjemnega pomena je tudi dejstvo, da ima celotna linija izjemno stabilno obliko vitamina C. Za obraz je to seveda zelo pomembno, saj le tako lahko s kremo z vitaminom C poskrbimo za učinkovit in dolgotrajni učinek.

Krema z vitaminom C in krema proti gubam tako morata biti eno. Učinkovito delovanje lahko dosežemo samo s kvalitetnimi vrhunskimi sestavinami, ki bodo za našo kožo naredile največ.

Vitamin C za obraz naredi torej ogromno. Zato ga poiščite v vaših kremah proti gubam in jih dosledno uporabljajte.

Pustite komentar

Prosimo, upoštevajte, da je treba komentarje odobriti, preden so objavljeni.

Košarica

Vsa razpoložljiva zaloga je v košarici

Vaša košarica je trenutno prazna.