Izdelki, s katerimi bomo navlažili našo kožo

Izdelki, s katerimi bomo navlažili našo kožo

Staranje lahko ustavimo z vlaženjem kože

Ste vedeli, da ima vlaga v naši koži posebno funkcijo? Odgovorna je za napeto kožo, kar pa pomeni, da z vlažilno kremo za obraz posredno poskrbimo, da naša koža ohranja svojo mladost.

Sestavni del vaše nege naj bo zmeraj dobra vlažilna krema. Za obraz in kožo na njem morate skrbeti dosledno in vsakodnevno s produkti, ki vam bodo pomagali ohranjati vlago. Le ta je namreč odgovorna za napeto kožo. Napeta koža, pa ne pozna gubic in drobnih linij.

V svojo nego zraven vlažilne kreme, vključite tudi vlažilni serum za obraz in vlažilni tonik za obraz. Tako boste  lahko poskrbeli za maksimalne rezulatate. A seveda je pomembno, tudi katero vlažilno kremo uporabite in katera krema za obraz se znajde na vaši dnevni rutini. Ne pozabite, pa tudi vrstni red nanosa izdelkov.

Nego začnemo zmeraj s čiščenjem, saj le tako kožo pripravimo, da karseda največ dobi od produktov, ki jih bomo uporabili. In le tako, imajo sestavine iz kreme za obraz boljše možnosti, da prodrejo globje v našo kožo.

Kot drugi korak uporabite vlažilni tonik za obraz. Seveda izberite takšnega, ki je primeren za vaš tip kože. Ne glede na tip, pa naj bo čim bolj nežen. Takoj za tem uporabite vlažlni serum. Za obraz zmeraj izbirajte serume, ki imajo dobro sestavo, saj so serumi tisti, ki lahko prodrejo zelo globoko v vašo kožo. Serumi so pogosto zelo koncentrirani in imajo lahko še boljše učinke kot krema.

Naše priporočilo za serum je Klapp HYALURONIC Day & night Serum, ki je dnevno nočna nega s hialuronsko kislino. Izdelek, ki sestavinsko predstavlja zares vrhunski vlažilni serum. 

Za obraz in kožo je priporočljivo za serumom uporabiti tudi fluide, ki so nekoliko lažje teksture kot hidratantne kreme. Fluid ima prav tako koncetrirano nego in teksturo, ki prodre globoko v kožo. Fluid, s katerim boste poskrbeli še za vitamin C v vaši koži in maksimalno vlaženje je zagotovo KLAPP C PURE fluid z dodanim vitaminom C, ki bo še dodatno poskrbel za preprečevanje staranja vaše kože.

Zagotovo se sprašujete kaj pa naredi hidratantna krema? Kreme za obraz so najbolj gostih tekstur, kar pa pomeni, da boste vso nego, ki ste jo nanesli pred njo zaklenili v obraz. Krema predstavlja nekako zaključek vaše nege in ni nič manj pomembna od vsega ostalega kar nanesete na obraz. Pravzaprav je ključno, da uporabite dobro vlažilno kremo za obraz.

Klapp in Skin natural ponuja odlično aloe vera vlažlno kremo, ki ne deluje samo kot vlaženje temveč tudi pomiritev in regeneracija. Kar je pa prav tako ključnega pomena za ohranitev mladostne kože. Prav tako lahko posežete po kremi, ki ima dodan še vitamin C. Naš predlog je C PURE LINIJA in njena vlažilna krema z vitaminom C. Ali pa uporabite eno izmed najbolj priljubljenih krem pri uporabnicah iz Klapp HYALURONIC LINIJE dnevno nočno kremo.

Ste vedeli, da vam bo koža hvaležna tudi, če boste nego prilagajali glede na njeno stanje? Tako lahko danes uporabite SKIN NATURAL aloe vlažilno kremo, jutri morda C PURE, prihodnji teden pa Hyaluronic. Prav tako lahko različne kreme uporabljate zjutraj in zvečer. In počasi odkrijete kombinacijo izdelkov, ki vam najbolj ustreza. Koža se namreč ne spreminja z leti, temveč tudi iz dneva v dan in pomembno je, da jo dosledno opazujemo in namenimo nego, ki jo v tistem trenutku potrebuje.

Le tako boste najbolje poskrbeli zanjo in dosegli najboljše rezultate. Staranje kože naj ne bo več problem. Saj ga lahko upočasnite s kvalitetnimi izdelki in predvsem na prvo mesto postavite vlažilno nego in proizvode, ki bodo za to poskrbeli.

Tako malo je potrebno za lepo kožo. Namenite ji vsaj 10 minut v dnevu in obljubimo, da jo boste s ponosom opazovale v ogledalu.

Pustite komentar

Prosimo, upoštevajte, da je treba komentarje odobriti, preden so objavljeni.

Košarica

Vsa razpoložljiva zaloga je v košarici

Vaša košarica je trenutno prazna.