DOSTAVA IN DOBAVNI POGOJI

DOSTAVA IN DOBAVNI POGOJI

Ob upoštevanju razpoložljivosti in razen v izrednih okoliščinah, si bo prodajalec prizadeval naročilo obdelati v dveh delovnih dneh od dneva oddaje naročila, tj. sklenitve kupoprodajne pogodbe. Če je kupec izbral kot način plačila predplačilo z brezgotovinskim nakazilom, se kupljeni izdelki odpošljejo v dveh delovnih dneh od datuma prejema kupnine na bančnem računu prodajalca.

 

Cene izdelkov v spletni trgovini so navedene v evrih, ne vključujejo pa stroškov dostave (4,18 EUR za nakup do 29,99 EUR, brezplačna dostava za nakup 30,00 EUR ali več), ki so dodani skupni ceni v zadnjem koraku izvedbe nakupa.

Predvideni dobavni rok za kupljene izdelke je 4-5 delovnih dni, pri čemer se le-ti lahko spremenijo glede na dobavne roke in zasedenost dostavne službe.

 

Za namene teh Splošnih pogojev poslovanja se razume, da je bila dostava opravljena oziroma je bilo naročilo dostavljeno takoj, ko kupec ali tretja oseba, ki jo je kupec navedel, fizično prevzame kupljene izdelke, kar se dokazuje s podpisom prejema naročila na dogovorjenem naslovu dostave.

 

Tveganja za izdelek postanejo odgovornost kupca od trenutka dostave, kot je navedeno v nadaljevanju. Kupec postane lastnik kupljenega izdelka, ko prodajalec prejme plačilo vseh dolgovanih zneskov, vključno s stroški dostave.

 

NEZMOŽNOST DOSTAVE

V kolikor vašega naročila ne moremo dostaviti na posredovani naslov, bo le-to vrnjeno v naše skladišče, če ni dogovorjeno drugače (npr. ob vašem izrecnem navodilu, da dostavo pustimo na varnem mestu). V tem primeru Vam bo dostavljavec pustil obvestilo, s pojasnilom, kje se vaše naročilo nahaja in kaj morate storiti, da se vam ponovno dostavi.

 

Če po 15 dneh od datuma, ko je vaše naročilo na voljo za dostavo, naročila ni bilo mogoče dostaviti iz razlogov na vaši strani oz. jih ne gre pripisati prodajalcu, bo nastopila posledica odpovedi pogodbe in bo pogodba prenehala.

Kot posledica prenehanja pogodbe vam bomo vrnili vsa plačila, ki smo jih prejeli od kupca, najkasneje v roku 14 dni od dneva, na katerega po našem mnenju pogodba prenehala. Pri tem je kupec dolžan upoštevati, da lahko zaradi transporta, ki izhaja iz prekinitve pogodbe nastanejo dodatni stroški, katere ima prodajalec pravico prenesti na kupca.

Košarica

Vsa razpoložljiva zaloga je v košarici

Vaša košarica je trenutno prazna.