Klapp cosmetics

Pro kozmetika Klapp
Profesionalna kozmetika Klapp

Združena ekspertiza in kakovost: Esenca lepote!

Desetletja že ustvarjamo vrhunske produkte za profesionalno lepotno nego.

Z obsežno in kvalitetno KLAPP ponudbo različnih proizvodov, lahko našim strankam vedno ponudimo perfektni tretma in nego po najvišjih standardih.

Certificirana kvaliteta produktov.

Ko omenjamo inovacije in aktivne sestavine v povezavi s tretmaji in prodajno linijo smo med najbolj priznanimi strokovnjaki v dotični industriji. Inovativnost in visoka učinkovitost, so področja za katera je bil KLAPP Cosmetics večkrat nagrajen z različnimi nacionalnimi in mednarodnimi priznanji.

Izpolnjevanje individualnih vsakodnevnih lepotnih zahtev skozi inovativan, usmerjen in zanesljiv pristop, je naš skupni cilj, za nas kot lepotne in wellness strokovnjake.

To nam je omogočilo, da postanemo in ostanemo vodilno podjetje v našem sektorju.

 

PROFESIONALNA LEPOTNA NEGA KOŽE NA PREMIUM NIVOJU

PIONIRSKI TRENDI:

SIMBIJOZA INOVATIVNOSTI IN VIZIJE

Zahteve naših strank, vseh starosti, so primerljivo raznolike, kot je raznolika naša ponudba, ki temelji na raziskavah, ki zajemajo pojem kompletne in popolne lepote. KLAPP vam ponuja personalizirano podporo s kozmetiko katera vsebuje visoko kakovostne aktivne sestavine in s tem zavezanost k kakovsti v vaših lepotnih salonih. To vam omogočamo na podlagi profesionalnih in vizionarskih ekpertiz pridobljenih v skoraj 40-ih letih izkušenj.

Inovativno, trajnostno, pregledno in strastno: Doseganje uspeha s pomočjo izkušenj KLAPP-a. Skupaj ne bomo le izpolnili, temveč tudi presegli pričakovanja in visoke zahteve naših strank.

Ekskluzivna kozmetika Klapp

INOVACIJA IZ STRASTI

Kot navdušen lepotni strokovnjak podjetje KLAPP sebe vidi kot strastnega pionirja v svetu lepote in opreme z oznako "Made in Germany", ki pooseblja visoke zahteve po inovacijah in kakovosti.

V okviru razvoja izdelkov se še posebej osredotočamo na prenos znanja, pridobljenega s trenutnimi rezultati raziskav, v čiste lepotne inovacije. Nenehna analiza trga in uporaba najnovejših ugotovitev, zagotavljata razvoj širokega nabora izdelkov, sestavljen iz učinkovitih visokotehnoloških aktivnih sestavin.

Upravljanje kakovosti na najvišji ravni: Temeljiti postopki zagotavljanja kakovosti, nam zagotavljajo visoko varnost in kakovost izdelkov na vseh stopnjah proizvodne verige, kot tudi kočnih produktov.

Košarica

Vsa razpoložljiva zaloga je v košarici

Vaša košarica je trenutno prazna.