Hialuronska kislina za obraz – zakaj jo naša koža nujno potrebuje?

Hialuronska kislina za obraz – zakaj jo naša koža nujno potrebuje?

Kreme proti staranju običajno vsebujejo hialuronsko kislino. Gre za snov, ki jo koža v mlajših letih proizvaja sama, kasneje pa se snov prične porabljati in koža začne izgubljati na mladostnem videzu, saj postaja suha. Hialuron namreč poskrbi za to, da je koža ves čas navlažena, kar vodi v napeto in gladko kožo. Dandanes lahko za dodatno količino hiolurona poskrbimo z uporabo krem za obraz s hialuronsko kislino ali morda seruma s hiolurionski kislino. Hialuronska kislina koži povrne vlago in jo s tem naredi bolj gladko in bolj napeto. Za gladkost kože skrbi kolagen, ki ga v glavnem sestavlja voda. Prav zato je voda tako pomembna za mladosten videz kože. Hialuronska kislina je humektant, kar pomeni, da ena molekula hialuronske kisline lahko v sebi zadrži vodo, težko do tisočkrat toliko, kot je sama.

 Klapp - popolna vlažilna nega z hialuronsko kislino

 

Zakaj uporabljati kremo proti staranju s hialuronsko kislino za obraz?

 

Hialuronska kislina je molekula polisaharida, ki jo naravno tvori mlada koža. Skupaj z elastinom in kolagenom poskrbi za ohranjanje čvrstosti kože. Hialuronska kislina lahko veže deset tisočkrat toliko vode, kolikor je njena masa in je ključna za vlaženje kože. Naravna vsebnost hialuronske kisline se v koži sčasoma zmanjša, kar povzroči oslabitev regenerativnih sistemov v koži. To povzroči izgubo elastičnosti kože, pojav gub in tankih linij. Kreme za obraz s hialuronsko kislino so izredno priljubljene, ker nadomeščajo, kar naša koža izgublja. Takšne kreme za obraz zmanjšajo znake staranja, postopoma s kombinacijo vitaminov in hialuronske kisline obnavljajo kožo ter ji povrnejo prožnost. Serum s hialuronsko kislino ponovno zapolni kožo, napolni gube in prepreči preveliko izgubo vlage v koži.

 

 

Krema za obraz in serum s hialuronsko kislino Klapp Cosmetics

 

Izdelki Klapp Cosmetics vsebujejo različne molekule hialuronske kisline. Nizko molekularna hialuronska kislina za obraz prodre globoko v epidermalne plasti kože, od koder izvirajo globoke gube. Tako spodbudi kožo, da tvori naravne molekule hialuronske kisline, ki zapolnijo globoke gube. Visoko molekularna hialuronska kislina ostane na površini kože, kjer poskrbi za navlaženost kože in zapolni tanjše linije. Poznamo še srednje molekularno hialuronsko kislino, ki pa deluje podobno kot visokomolekularna hialuronska kislina. Serum je obogaten s kompleksom Quicklift™, ki ima učinek liftinga. Ta učinek doseže skozi večfazni sistem obnavljanja zalog vlage v koži in vidno zategovalno matrico, ki jo koža nemudoma vpije. Krema za obraz vsebuje antioksidante iz olja grozdnih pečk ter skvalan in jojobino olje, ki kožo zgladita. Z večstopenjskim sistemom bo hialuronska kislina za obraz povečala nivo vlage v vseh plasteh kože, postopoma zapolnila gube ter omogočila koži regeneracijo celic. Koža bo optimalno navlažena, sijoča, prožnejša in gubice zglajene.

Pustite komentar

Prosimo, upoštevajte, da je treba komentarje odobriti, preden so objavljeni.

Košarica

Vsa razpoložljiva zaloga je v košarici

Vaša košarica je trenutno prazna.